sp1garwolin@poczta.onet.pl
25 682 33 71

 

W dniu 07.06.2022r. w klasach 1-3 odbyły się bardzo ciekawe zajęcia. Młodzi chemicy dowiedzieli się, że substancje mogą mieć odczyn kwaśny, obojętny lub zasadowy, sprawdzali chemiczne właściwości wywaru z czerwonej kapusty oraz jaki odczyn mają różne substancje codziennego użytku. Uczestnicy projektu pracowali ze sprzętem wykorzystywanym w prawdziwym laboratorium, między innymi z probówkami i pipetami. Serdecznie dziękujemy Fundacji Roro za zorganizowanie zajęć.

  • CHEMIA
  • Odsłon: 52
  • CHEMIA
  • Odsłon: 50
  • CHEMIA
  • Odsłon: 51
  • CHEMIA
  • Odsłon: 47
  • CHEMIA
  • Odsłon: 44
  • CHEMIA
  • Odsłon: 50
  • CHEMIA
  • Odsłon: 53
  • CHEMIA
  • Odsłon: 45
  • CHEMIA
  • Odsłon: 47
  • CHEMIA
  • Odsłon: 50
  • CHEMIA
  • Odsłon: 49
  • CHEMIA
  • Odsłon: 47
  • CHEMIA
  • Odsłon: 47
  • CHEMIA
  • Odsłon: 43

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić Ci najlepszą jakość na naszej stronie.